Sponsor mogelijkheden

Voor de feestweek in Hardinxveld-Giessendam van 19 april t/m 27 april 2024 zijn wij op zoek naar sponsoren om dit weer mogelijk te kunnen maken. De sponsoring is dan ook voornamelijk voor de middagen/avonden die anders niet kostendekkend zijn, u moet hierbij denken aan:

• Voor alle artiesten avonden houden wij de kosten van de kaarten bewust laag om deze voor een ieder toegankelijk te houden, deze avonden zijn dan ook met de kaartverkoop niet kostendekkend ten opzichte van de artiesten die we elk jaar boeken voor deze avonden.
• Tijdens de middag op Koningsdag is er een optreden een artiest welke een show geeft voor deze doelgroep. Dit wordt geheel gratis aangeboden.
• Met de Muziek bingo kan iedere vereniging of vriendenclub gratis meedoen en maken zij deze avond kans op vele mooie prijzen.

Wilt u deze fantastische Feestweek sponsoren? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Wilt u sponsor worden?

Heeft u eerder de feestweek gesponsord, maar is uw logo gewijzigd? Stuur een e-mail met het nieuwe logo naar info@het4span.nl. Bent u nieuw als sponsor? Dan ontvangen wij ook graag uw logo!